Verkkokaupassa 

myymme heti ladattavia kuvatiedostoja kertakäyttöoikeuksilla painatuskäyttöön. Hinta määräytyy sopimuksen mukaan ja toteutetaan yksilöllisten alennuskoodien avulla. Kuvat jalostetaan jarmojohannes™ tuotteiksi omista ja  perityistä valokuvista. Kuvia on arkistoissa 1930-luvulta tähän päivään, eri aiheista ja ympäri Suomen. Kuvia poliisityön ohesta ennen sotia, sodan ajan olosuhteista. Sodan jälkeen kuvia katsastus- ja autoaiheista Pohjois-Karjalan alueelta sekä matkakuvia 56-luvun Amerikasta. Myöhemmältä ajalta kuvia partiotoiminnasta, veneilystä, kanoottiretkistä, purjehduksesta, erämaista ja rekikoirista. Kuvavalinnoissa aihe on loistavaa kuvatekniikkaa tärkeämpi valintakriteeri.

Verkkokaupan koodihinnoittelu

Verkkokaupassamme on käytössä sopimusperusteinen koodihinnoittelu.

Tuotteissa näkyvä 500 € on tekninen hinta, jolla ostaja saa kuvaoikeudet 10.000 kpl painatuksiin, jos sellaista välttämättä haluaa. Tekninen lähtöhinta on välttämätön, jotta koodihinnoittelusta saadaan joustavasti toimiva hintajärjestelmä erilaisiin käyttötarpeisiin.

Sopimusperusteinen koodihinnoittelu on meille tärkeä tapa toimia ekologisesti ja suosia paikallisia yrityksiä aina kun se on laadun ja palvelukyvyn kannalta mahdollista. He myös tuntevat parhaiten paikalliset ihmiset, yritykset ja olosuhteet. Vältämme tarkoituksella massamyyntiä kuluttajille koska kuva-asioissa ja erikoistulostamisessa tuotelaatu onnistuu parhaiten alan osaajien ja ammattilaisten kautta.

Kuluttaja-asiakas:

Jos joku kuvista kiinnostaa saada sisustukseen, vaatteisiin, kutsukortteihin, postimerkiksi, kattauksiin, lautasliinoihin, tai lahjaesineisiin kysy tutulta paikalliselta yritykseltä onko heillä mahdollisuus olla sopimuskumppanimme. Ellei sopivaa palveluyritystä ole tiedossa voit kysyä meiltä ja pyrimme löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisumallin hankintapaikan suhteen.

Yritysasiakas:

Yrityksillä on usein valmiit hankintakanavat, joten kannattaa kysyä voivatko he ryhtyä sopimuskumppaniksi meille ja käyttää sitä kautta myös verkkokauppamme kotimaista kuvavalikoimaa. Jos sopiva toimituskumppani puuttuu ottakaa ihmeessä yhteyttä ja pyrimme löytämään juuri teille soveltuvan hankintaväylän omien kuvatuotteidemme suhteen.

Sopimuskumppani:

Sopimuskumppaneitamme voivat olla laadukkaasta tulostamisesta tunnetut yrityksen eri puolilla Suomea. Erilaiset painotalot, liikelahjatoimittajat, sisustusammattilaiset ja vastaavat ly-tunnuksen omaavat ja alv-velvolliset Suomessa toimivat yritykset. Sopimuskumppanuudesta voi kysellä tarkemmin sähköpostin kautta. Tarvittaessa sovimme ajankohdan videopuheluun tai tavanomaiseen puhelinkeskusteluun.