Legibagi™

Lahjelaukku, letkulaukku, taittolaukku, eli Legibagi™ on yksinkertaisin tapa tehdä toimiva laukku kierrätysmateriaalista.

Legibagi™-laukku on helppo valmistaa muutamassa minuutissa.

Jos olet kiinnostunut Legibagi™-laukun tekemisestä, esittelystä, some-vaikuttamisesta tai mistä tahansa Legibagi™-asiaan liittyvästä ota yhteyttä sähköpostilla.

Golfering™

GOLFERING™, Pullogolfi, Tikkugolfi, Rengasgolfi, Kolmioputtaus. Yhteisöllinen tiimipeli koti-illoista kapakkaan ja pihalta mökille. Sopii myös retkien tauko-ohjelmaksi ja rantapeliksi hiekalle. Ekologinen ylivoimaisuus on varusteissa, pelitavoissa ja DIY-toiminnassa.

Yhteisöllisyys on Golfering™-toiminnan perusta. Tarvitaan vain hyvä tiimi ja toimiva someryhmä.

Golfering™ on kevytrenkailla pelattava heittopelimuoto, jossa pisteet lasketaan heittomäärän mukaan. Kuinka mones heitto osuu on ratkaisevaa. Peliä voi pelata sekä ratamuodossa että kolmioputtauksena.

Jos olet kiinnostunut Golfering™-pelin esittelystä, some-vaikuttamisesta tai mistä tahansa Golfering™-asiaan liittyvästä ota yhteyttä sähköpostilla.

Niceworld™

Liittyy tuotteisiin ja toimintaan, joilla on vahva ekologinen ja yhteisöllinen merkitys.

Minidea™ ja Idenetti™

Sisältävät ideprosesseihin liittyviä ajatuksia ja toimintamuotoja. Jos aihealue kiinnostaa olemme aina valmiit puhumaan lähemmin yhteistyön mahdollisuuksista.