Workenter on ideaprojektien kehittäjä ja sparraaja. Voimme perustaa esimerkisi osakeyhtiön joka siirtyy asteittain asiakkaalle. Toki sparraus on mahdollista myös tavanomaisen laskutuksen kautta. Yhtiömenetelmä on nopea kaikille osapuolille ja palkkio tulee maksuun vasta menestyksen mukaan.

Optio-osakeyhtiöt sopivat isojen firmojen kummiyrityksiksi tai helpottamaan yksityishenkilöiden yritysuran alkutaipaletta. Joissakin tapauksissa nämä kaksi voidaan myös yhdistää.

Projekteja on kolmen tyyppisiä

  1. Workenterin omat projektit
    Näissä kehitetään uutta toimintaa ja ajattelua. Projektin laajuus riippuu mukaan tulevista resursseista, sillä porukalla saa enemmän aikaan nopeammassa aikataulussa kuin yksin puurtamalla.

  2. Asiakasprojektien konsultointi ja sparraus
    Joskus ideointi- laatu- ja kustannustehokkuus on hidasta ja hankalaa pohdittavaa. Näissä Workenter pystyy auttamaan edullisesti etätyönä ja avata pahimpia solmukohtia. Käytössäsi on etäluennot, etäkokoukset ja tilannekartoitukset

  3. Työskentely osana asiakkaan organisaatiota
    Asiakasorganisaatiossa työskentely on kuin normaali työsuhde, mutta ilman työsuhderiskejä työnantajalle. Vuokrattavissa on täsmätyötä laadunhallinan, ideoinnin, tuotekehityksen ja markkinoinnin tehtäviin. Käytännössä teemme täsmätehtäviä sopimuksen mukaan.