Legibagi™ letkulaukku on kehitetty todelliseen tarpeeseen vuosia sitten. 

Asuimme Tampereella ja liikuimme paljon keskustassa julkisilla ja kävellen. Joskus näimme myynnissä tavaroita, joita emme olleet hakemassa, mutta niiden ostaminen olisi ollut järkevää. Tavara jäi usein myös ostamatta pelkästään kuljettamisen takia. Asia harmitti ja se piti ratkaista. Silloin syntyi Legibagi™ -letkulaukun ensimmäinen versio.

Teimme kevyestä sadekankaasta  ison putken ja siihen nyörikahvan ja samalla syntyi Legibagi™ -tekniikka, yksinkertainen ja toimiva ratkaisu.

Säästimme paljon turhaa kulkemista ja kuljetusta tilanteissa, joissa olisi pitänyt ostaa uusi jättikassi entisten lisäksi. Legibagi™ sen sijaan oli helppo pitää aina mukana. Tyhjänä se mahtuu pieneen tilaan, jopa taskuun.

Legibagi™-lahjelaukku syntyi myös  todellisen tarpeen vuoksi. Kyse oli tabletin kuljettamisesta kostean säätilan aikana puseron alla. Siihen kaupan laukut olivat epäsopivia, paksuja tai ilman hihnaa. Kotoa löytyi pieneksi jääneet farkut ja viiden minuutin päästä Legibagi™ oli valmis käyttöön ja tabletti säästyi kosteudelta.

Omassa ja firman taloudessa Legibagi™ on ollut monipuolinen ekoteko. Useat muut laukkutyypit ovat käyneet tarpeettomiksi ja niitä on laitettu kiertoon “saa ottaa” periaatteella.