19. loka, 2021

Kahva-akku.....

Ote sähköpostiviestistä, johon iso suomalainen yhtiö ei vaivautunut vastaamaan. Riippumatta mikä on tk-tilanne tai todelliset IPR-mahdollisuudet en jaksa uskoa, että Suomessa olisi varaa olla välinpitämätön minkäänlaisia ideoita tai yhteydenottoja kohtaan.

"Akkujen uudet käyttösovellukset ovat itselle tärkeä kohderyhmä sekä käyttäjänä että ideoitsijana. “Kahva-akku” on kiireellisin sovellus, koska sitä koskevat IPR-raot kapenevat vauhdilla. 

Kahva-akulla tarkoitan ratkaisua, jossa akun alapäässä on kitkapyörä ja yläpäässä kitkapyörän hallintalaitteet. Kahva-akku on helposti asennettava ja irroitettava lisälaite, jonka paikka on ohjaustangon ja etupyörän välissä. Vaikka maailma on täynnä aiheeseen liittyvää, en toistaiseksi ole löytänyt tämän mallin kannalta ratkaisevia IPR-esteitä."

Julkaisemisen kautta toivon, että joku taho maailmassa ryhtyisi valmistamaan yllä kuvattua tuotetta, sillä itsellä olisi sellaiselle käyttöä kuluttajana. Jos joku suomalainen toimija pystyisi valmistamaan ylläkuvattua kilpailukykyiseen hintaan se olisi hienointa tässä asiassa.