Toteutamme Nyörirukki™-laitteen ja nyörien käyttöön liittyvää kurssitoimintaa. Kurssit on suunnattu alan ammattilaisille, opettajille, ohjaajille, yrittäjille ja aktiiviharrastajille.

Kurssit ovat kolmivaiheisia, sisältäen

  1. Esiladattavat ennakkotiedot ja ohjeet
  2. Käytännön osuuden Turussa, rajakunnissa tai ruotsinlaivoilla
  3. Palautewebinaarin

Ryhmäkoko 3-5 henkeä kerrallaan.

OTA YHTEYTTÄ - KYSY TARJOUSTA
jarmo.kontkanen@gmail.com

Nyörirukki™-kurssit

Nyörirukki™-laitteen käyttökurssi pienryhmille. Laite on äänetön, käsikäyttöinen ja monipuolinen työkalu, jonka käyttön oppii helposti. Soveltuu myymälävalmistukseen, kerhoille ja  käsityötuotantoon.

Kurssilla käytämme kuvan laitemallia, joka on tehty kokonaisuudessaan kierrätysosista ja -materiaaleista käsityönä Suomessa.

Kurssilla jokainen saa käyttöön kuvan mukaisen Nyörirukki™-laitteen sekä aihiolangat 2 ja 3 metrin nyörejä varten. Lisäksi on mahdollisuus valmistaa nyörejä mukanaan tuomista aihioista. 

Legibagi™

Legibagi™-kurssilla harjoitellaan valmistusta ja palvelumyyntiä teemalla “maailman ekologisin olkalaukku”. Kurssi sisältää netin kautta ladattavat ennakko-ohjeet, työkalut ja nyörihihnat kahteen laukkuun. Putkiaihiot kurssilainen tuo itse (esim. farkun lahje tms putkiaihio). Kurssin teema keskittyy esittelytaitoon ja laukun valmistustekniikkaan. Design-ilme, mittasuhteet ja koristelut jäävät kurssilaisten omaan harkintaan ja niistä puhutaan vain yleisellä tasolla  esimerkkien kautta.

Pelikoulu

Pelikoulu on perhe- ja lapsiryhmien vetäjille suunnattu askartelu- ja heittopelien ideointikurssi. Kurssilla valmistetaan heittorenkaita paperinarusta sekä ideoidaan ja toteutetaan uusia ilmastovastuullisia heittopelimuotoja.