Etsimme jatkuvasti sopivia kumppaneita

Workenter keskittyy uusien idea-aukkojen etsimiseen markkinoilta ja niihin liittyvien projektien toteuttamiseen. Olemme aktiivisia sekä palvelemaan että jakamaan liiketoimia laajemmalle. Nyt ajankohtaisia ovat Nyörirukki™, AnnelbeltsⓇ-nyörivyöt ja Nyörimaailma™-myymäläketju.

Näistä kerromme lähemmin yksityisten keskustelujen kautta.

Yhteystietomme löytyvät etusivulta

ANNELBELTSⓇ-nyörivyöt

Etsimme jälleenmyyjiä eri puolilta Suomea. Putiikkeja, esittelijöitä ja vastaavia pienyrityksiä.  Erityisesti olemme kiinnostuneet pienyrityksistä, joiden asiakaskunnassa on paljon matkailijoita.

TARJOAMME JÄLLEENMYYJILLE 

  •   Laadukkaat nyörivyöt
  •   Joustavat pienerät
  •   Nopeat toimitukset
  • Reilut alennukset myös pienille toimituksille
  • Vaikutusmahdollisuudet verkkokaupan valikoimaan
  • Alennukset myös verkkokaupan suoratoimituksiin

Nyörirukki™

Nyörirukki™ ja Kiilakoukku™ ovat Suomessa kehitettyjä työkaluja, joille molemmille on myönnetty mallisuoja koko EU:n alueelle. Molemmat ovat toimivia ja tehokkaita työkaluja nyörien valmistuksessa. 

Nyörirukki™ voidaan valmistaa pahvista, muovista, puusta tai metallista. Toimivia valmistustekniikoita ruiskupuristus, suulakepuristus, alipainemuovaus sekä joukko uusia tuotantotapoja, joita pidetään toistaiseksi liikesalaisuuksina.

Nyörirukki™ tuotantoon ja tukkukauppaan haemme yhteistyökumppaneita Suomesta tai EU-alueelta.

Valmistukseen sopivat yhteistyökumppanit toimivat muoviteollisuudessa, metalliteollisuudessa, paperiteollisuudessa, käsityöammateissa (puu, metalli). Myös kokonaan uudet yritykset ja tuotantotavat ovat mahdollisia.

Tukkukaupan toimijaksi sopii käsityötarvikkeiden kauppaa tuntevia kaupan ammattilaisia.